Το δέρμα σας στο πέρασμα των χρόνων

Το δέρμα μας είναι το πιο προσαρμοστικό όργανο στο σώμα μας. Αλλά με τον χρόνο η κατάστασή του επηρεάζεται από την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την μη ισορροπημένη διατροφή και το άγχος, τα οποία αφήνουν τα σημάδια τους. Βέβαια, μερικές λεπτές γραμμές και ρυτίδες δεν αποτελούν απειλή για την γυναικεία ομορφιά, αντιθέτως προσθέτουν και χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, το να διατηρούμε το δέρμα υγιές είναι σημαντικό σε κάθε ηλικία και καθώς μεγαλώνουμε, το να υποστηρίζουμε το δέρμα μας με αποτελεσματικά προϊόντα γίνεται όλο και πιο σημαντικό.

 

 • SkinChanges_Model_1_90x160

   

  Στην ηλικία των 20, το δέρμα αρχίζει να διατηρεί λιγότερη υγρασία. Η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει την νεανική του ελαστικότητα και φρεσκάδα. Οι πρώτες λεπτές γραμμές γίνονται ορατές και το δέρμα είναι ευαίσθητο σε ρυτίδες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV.

 • SkinChanges_Model_2_90x160

   

  Στα 30, η αναγεννητική ικανότητα του δέρματος μειώνεται. Αλλαγές στον συνδετικό ιστό ήδη μειώνουν την δύναμη και την ελαστικότητα του δέρματος και την ικανότητά του να διατηρεί την υγρασία. Λεπτές γραμμές και ζάρες γίνονται πιο έντονες και μετατρέπονται σε ρυτίδες.

 • SkinChanges_Model_3_90x160

   

  Στα 40, η διάσπαση των κυττάρων και η κυκλοφορία του αίματος γίνεται πιο αργή αισθητά. Η συγκέντρωση υαλουρονικού στο δέρμα μειώνεται, η υγρασία δεν μπορεί να διατηρηθεί και το δέρμα γίνεται πιο ξηρό. Οι ρυτίδες δημιουργούνται πρώτα γύρω από τα μάτια και τα χείλη και μετά στο μέτωπο.

 • SkinChanges_Model_4_90x160

   

  Με τις ορμονικές αλλαγές που οι περισσότερες γυναίκες περνάνε στα 50 τουε, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο ευαίσθητο, εύθραυστο και λιγότερο ανθεκτικό.Οι ρυτίδες και οι κηλίδες γίνονται πιο βαθιές και έντονες. Το δέρμα τώρα χρειάζεται περισσότερη προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες και ενυδάτωση.

 • … και οι ανάγκες του.

  Ευτυχώς, υπάρχουν καινοτομικά προϊόντα περιποίησης προσώπου που δημιουργήθηκαν για να διατηρούν την υγεία του δέρματος και να προλαμβάνουν τα σημάδια του χρόνου. H Diadermine προσφέρει αντιγηραντική φροντίδα που ελέγχεται από δερματολόγους και σχεδιάζεται για να εξυπηρετεί κάθε ξεχωριστό τύπο δέρματος σε κάθε χρονική φάση του – για όμορφο και λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία.

  Η διέγερση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος για την βελτίωση της σύσφιξης και της απαλότητας του δέρματος παίζει σημαντικό ρόλο στα προϊόντα αντιγήρανσης. Η Diadermine Lift+ για παράδειγμα, διεγείρει 5 σημαντικούς τύπους κολλαγόνου. Η Diadermine Lift+Elastine περιέχει  μια φυτική σύνθεση που προλαμβάνει τις δομικές αλλαγές της ελαστίνης που οδηγούν στην γήρανση του δέρματος.

  Άλλη μια νέα τεχνολογία στην περιποίηση προσώπου είναι η βιομιμητική τεχνολογία, η οποία μιμείται τις φυσικές ενεργές ουσίες και τις χρησιμοποιεί στις αντιγηραντικές κρέμες προσώπου. Για παράδειγμα, τα πεπτίδια που βρίσκονται στα κύτταρα του δέρματος για να επαναδομούν το κολλαγόνο μετά από οποιαδήποτε βλάβη. Οι αντιγηραντικές κρέμες της Diadermine περιέχουν πεπτίδια ώστε να μιμούνται και να επανενεργοποιούν αυτήν την διαδικασία και παρακινούν τα κύτταρα να παράγουν νέο κολλαγόνο.

claim_930x45_110